De 5 graden

De 1e graad
Er zijn vijf graden van inwijding in Shambhala Eenheid. De 1e graad bevat de geschiedenis opdat je de evolutiesprong van de mens kan begrijpen; met deze inwijding kun je jezelf en anderen genezen door op een directe manier je intentie te zetten. Er vindt binnen in jou samensmelting plaats van de elektrische (mannelijke) en magnetische (vrouwelijke) energie.

De 2e graad
De 2e  graad Shambhala Eenheid staat je toe om op afstand genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Met intentie spreek je de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie haar werk doen. Doe het alsof je de radio aanzet en zoekt naar je favoriete zender. Tweehonderd jaren geleden had niemand je geloofd als je had gepraat over lange afstand spreektoestellen (telefoon), sterker nog; mensen hadden je vierkant uit gelachen. Tegenwoordig kan niemand zonder telefoon en kan men zich niet voorstellen dat er ooit een tijd was dat het gewoon niet bestond. Straks zal het ook, evenals telefoneren, heel normaal zijn om energie te ontvangen of te sturen. Extra in deze inwijding is de sprong die we evolutionair maken door de goddess energie haar gelijkwaardige rol te laten vertolken. In eerste instantie binnen in ons waardoor het ook resultaat boekt buiten ons en dat uiteraard wereldwijd. Het wordt nu steeds duidelijker dat het om balans gaat in de energie van de drie-eenheid.

De 3e graad
De derde graad omvat nog meer nieuwe symbolen en educatieve films die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken. Weg zijn de tijden waarin verantwoordelijkheid geen plaats had in de inwijdingen. Shambhala Eenheid wijst van beide kanten de verantwoordelijkheden aan. We gaan veel dieper in op ons energiesysteem.

De 4e graad
Je ontving tijdens de 4e inwijding in Shambhala MDH alle 352 symbolen. We hebben mogen ervaren en geconstateerd dat de verouderde symbolen zijn verweven zijn in de nieuwe. Deze zijn niet alleen krachtiger maar ook een stuk makkelijker om mee te werken. In deze graag ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. We gaan dieper in op communicatie,zielsafspraken en zielsplinters.

De 5e graad
De 5e graad is de meester graad in de Shambala Eenheid en bevat nog meer video ‘s inzichten en toegevoegde informatie. Deze laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze wijze van inwijden/opleiden. Er vindt een inwijding plaats en tevens is het een dag van hands on werken en zien hoe men healing voor zichzelf, anderen en eventueel op groter schaal kan geven. Er wordt aangereikt “hands on’ hoe een inwijding te gaan doen.

De 5e graad heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het” bewustzijnsniveau” en de sprong naar het goddelijk bewustzijnniveau. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor de vijf graden in Shambhala Eenheid. Al zou je niet de intensie zijn om Shambhala te instrueren, verbaas jezelf niet als je wel die aandrang hebt om Shambhala te delen en te geven aan anderen als je eenmaal de 5e graad hebt bereikt.

Voor Shabhala MDH Masters is het mogelijk om in twee dagen de “Ugrade”te ontvangen. U ontvangt hiervoor alle materialen van de Shambhala Eenheid, de inwijding in niveau 5,een certificaat en begeleiding.

Ga naar de site van Ian Victor en Marjo van Wenen, die dit alles via Germain hebben mogen ontvangen. www.shambhala-oneness.net

Zelf heb ik de graden behaalt bij Joan Tjioe  www.Universele-Eenheid-Energie.nl

 

Shambhala Eenheid Healingpraktijk Carla