Shambhala Cursussen

Er zijn vier Niveaus ‘afstemmingen’ of inwijdingen in de Shambhala cursus. Iedere Niveau / Graad wordt in één dagdeel gegeven. De cursus zal 2½ á 3 uur duren. Heb je geen ervaring om met energieën te werken zal de shambhala cursus meer tijd in beslag nemen en in prijs verschillen.

Niveau I maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen waardoor balans, rust en genezing ontstaat. Intuïtief plaats je de handen op jouw lichaam of op het lichaam van de ontvanger en de energie zoekt zijn eigen weg in sneltempo.

Niveau II van Shambhala stelt je in staat op mentaal gebied een heling (energie) te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn. Met Nivo II kun je heling sturen naar het verleden. Je ontvangt  meer symbolen en je leert hoe je deze gebruiken moet om dit mogelijk te maken.

Niveau III omvat meer symbolen. Je voelt dat de energie sterker is dan Niveau II en het staat je toe te beginnen met het geven van inwijdingen voor Shambhala Niveau I. Je bent als het ware een aankomend ‘Master’ of aankomend meester van jezelf.

Niveau IV is het meester Niveau c.q. de Mastergraad. Als je dit Niveau bereikt, ben je bevoegd om cursussen en alle initiaties te geven. Het is niet een verplichting om cursussen en initiaties te geven. Je zou ook kunnen kiezen om meester te worden / zijn over je eigen leven en energie.

 

Shambhala Carla van deuren