Kinderen en Reiki

Naarmate ik steeds meer kinderen behandel en door ervaring met mijn eigen kinderen, heb ik ontdekt dat Reiki een mooie toevoeging kan zijn als kinderen niet lekker in hun vel zitten.
Vaak hoor je over kinderen, die niet lekker in hun vel zitten, dat ze overgevoelig zijn voor indrukken van buitenaf.Vervelende dromen, zich afsluiten, moeite om met anderen om te gaan, druk zijn enzovoorts, dit alles zijn lastige probleempjes. Het kind zoekt zijn weg in deze spannende en drukke wereld.

Door Reiki behandelingen kunnen deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Zo kan dit een kind meer zelfvertrouwen geven en er voor zorgen dat het weer met de beide voeten op de grond komt te staan. Het kind leert meer te vertrouwen op zijn intuïtie.Baby ‘s en peuters kunnen bij moeder of vader op schoot zitten. Oudere kinderen kunnen op de behandeltafel liggen of zitten op een stoel.

Wat ik ook zie is, dat de ouder zelf een cursus Reiki volgt om vervolgens zelf deze methode op het kind te gaan toepassen.

Verder is er ook de mogelijkheid voor kinderen om een Reiki cursus te volgen. Daar kan een kind veel profijt van ondervinden. Ook kinderen die op het eerste gezicht geen problemen hebben, genieten ervan.

Door Reiki komen kinderen gewoon gemakkelijker in contact met hun eigen kern. Als eenmaal het kanaal voor de universele levens energie geopend is, blijft dit kanaal hun hele verder leven geopend.

 

Kinderen healing Carla