Helende reis

De Helende Reis is een methode voor heling en bewustwording. Een methode om contact te maken met je cellen-geheugen, waardoor je toegang krijgt tot een bepaalde gebeurtenis in je leven die er toe leidde dat er een bepaalde emotie in deze betreffende cellen terecht kwam.

In het proces van de Helende Reis kom je in contact met je eigen Bron-energie, voor veel mensen een bijzondere ervaring. Er wordt contact gemaakt met emoties die niet verwerkt zijn en die opgeslagen liggen in onze cellen, waardoor wij keer op keer dezelfde patronen tegenkomen. Of dit op emotioneel, psychisch of fysiek gebied is maakt niet uit.

Door opnieuw contact te maken met de emotie en bijbehorende herinnering en alles wat er uitgesproken had moeten worden, werkelijk uit te spreken en daarna de ander vanuit hart en ziel te vergeven, wordt er in wezen ¨schoon schip¨ gemaakt. Hierdoor wordt het ¨programma¨ dat in onze cellen zit gewist en kunnen er nieuwe, gezonde cellen ontstaan die vrij zijn van onverwerkte emoties. Op deze manier kun je jezelf genezen van ziektes, kwalen of emotionele blokkades en negatieve patronen.

Je levens-energie gaat vrijer stromen. Er is er meer innerlijke rust en je vitaliteit en zelf genezend vermogen worden gestimuleerd. Dit werkt positief door in alle facetten van je leven.

Er zijn twee reizen de fysieke en de emotionele reis, die in overleg wordt bekeken wat op dat moment het beste bij u past.

De Helende Reis is geschikt voor iedereen, ook voor kinderen, die op de een of andere manier zijn vastgelopen en open staan voor een oplossing van binnen uit. Natuurlijk hoeft er geen probleem te zijn. De Helende Reis wordt ook alleen gebruikt voor innerlijke groei en om jezelf meer te zuiveren. Spreekt het je aan of wekt het je nieuwsgierigheid? Bel of mail me gerust even voor verdere informatie.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor loslaten