Munay-Ki

Munay-Ki
Munay-KI

 

Munay betekent liefde, Ki betekent (wils)kracht of energie

Munay Ki: “ik hou van je uit het diepste van mijn hart,zoals je in wezen bent”

“Wees degene die je werkelijk bent”

 

Wat is Munay-Ki?

Munay-Ki bestaat uit een serie van 10 inwijdingen die afstammen van de grote initiaties, die door de eerste medicijnmensen 30.000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indusvallei naar Amerika zijn gebracht. Deze reizigers waren de Laika Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk dat bekend staat als de laatste, traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.De voorspellingen van oude natuurvolkeren zoals de Maya’s, Egyptenaren, Indianen en de Inca sjamanen spreken over een overgangstijd, een transformatie en helder ontwaken van de mens.

Juist in deze tijd van wereldwijde problemen, zijn de inwijdingen een geschenk. Zij zijn voor iedereen, ongeacht afstamming, geloof of cultuur.

 

Munay-Ki is een training waarin je je energetische ballast los kunt laten en uitkomt bij jouw unieke kracht.

De Munay-Ki inwijdingen geven je in essentie een onvoorwaardelijke liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Elke inwijding heeft zijn eigen specifieke betekenis en uitwerking.

Elke inwijding is een stap in hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

De Munay-Ki is als een weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent, naar het bewust-zijn in eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding, voorbij angst. Je krijgt helderheid en inzicht en geeft innerlijke rust, vertrouwen en lichtheid in je leven.

Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen Zijn.

De effecten van de inwijdingen zijn voor iedereen anders, het is een reis naar je ‘Zelf Zijn’ en je bestemming.

De Munay-Ki codes zijn energietransmissies voor/naar het chakrasysteem.
Het woord chakra is een woord uit het Sanskriet dat ‘wiel’ of schijf betekent.
Rondom ons lichaam bevindt zich een energieveld (de aura). Binnen in dit veld bevinden zich zeven elementaire energiecentra, die als een soort draaikolken werken. De chakra’s vormen de openingen tussen de mentale en de emotionele lagen van het bewustzijn. Ze creëren de wisselwerking tussen de verschillende bewustzijnslagen en ons fysiek lichaam.
Heilige (gewijde) ruimte
De heilige ruimte die we openen is een uitbreiding van ons lichtgevend energieveld. Een helende plek die zuiver is, veilig en vetrouwd. Veel van onze angsten en pijn komen voort uit het gevoel dat de wereld geen veilige plek voor ons is. Binnen de gewijde ruimte is iedereen beschermd. Als we de ruimte openen laten we de dingen van de dag achter ons, het vaak jachtige bestaan. Gewijde ruimte laat ons onze stille innerlijke wereld binnengaan waar heling plaatsvindt. In de gewijde ruimte worden onze lasten lichter en kunnen we aangeraakt worden door de hand van de geest. Gewijde ruimte geeft ons ook toegang tot verlichte genezers, de medicijnmannen -vrouwen die ons bijstaan vanuit de geesteswereld. Wanneer we de vier windrichtingen aanroepen, creëren we een juiste relatie met de vier scheppingskrachten en met vader hemel en moeder aarde.
Pi-stone
Tijdens de trainig ontvang je jouw Pi-stone, een inwijdingssteen in de vorm van een donut. Dit is je gereedschap waarmee je de inwijdingen kunt doorgeven aan anderen.
Daarnaast laten we ons begeleiden door onze levensadem welke de intentie kracht bij zet bij elke inwijding.
Vuurceremonie
Tijdens elke inwijding ontvang je de spirituele zaadjes, welke niet ontkiemen door middel van water, maar door middel van licht en vuur. Door het doen van de vuurceremonie zul je de warmte van het vuur en het licht van de zon toelaten in ieder energiecentrum van je lichaam waardoor de zaadjes kunnen groeien en je in jou essentiële zelf voeden.

Munay-Ki

De Cursus

De cursus bestaat uit vier avonden of 4 dagdelen, maximaal 4 personen, en vindt ongeveer eenmaal per maand plaats. Het is belangrijk de inwijdingen op een goede en rustige manier te laten integreren.

Per dagdeel of avond zul je maximaal drie tot 4 inwijdingen ontvangen.

Ook ontvang je de Munay-Ki dvd met Nederlandse ondertiteling, en je eigen inwijdingssteen (Pi-stone) en leer je (indien je dit wilt) de inwijdingen door te geven.